Zatezanje lica u Srbiji

metodom Spacelifting

Природан изглед лица, скривени и кратки шавови, мање трауме, брз опоравак и занемарљиви ризици учинили су Face lifting операцију приоритетном операцијом за пацијенте свих узраста.

Zatezanje lica metodom Spacelifting - Godine nestaju za 2 sata!
Svojim pacijentima nudimo najsavremeniju i najefikasniju metodu podmlađivanja lica –Spacelifting.Koja vam omogućava da se rešite starosnih promena na licu: opuštenih tkiva, bora, opuštenosti kože, spuštenih jagodica, I podbradka. To je najbolje što danas postoji u plastičnoj hirurgiji. Odmah izgledate mlađe za 15-20 godina, lepo i prirodno. Rehabilitacija je kratka, a rezultati operacije ostaju trajni do kraja života, ne ostavljajući vidljive tragove hirurške intervencije. Ova metoda jednostavno nema alternativu. Tokom 22 godine njene primene stekli smo mnogo iskustva i uvereni smo da je ovo najbolja opcija za zatezanje lica. Operacija je pogodna i za žene i za muškarce. Nije ni čudo što ovu operaciju biraju i holivudske zvezde, političari i biznismeni.

-Svetsko priznati plastični hirurzi iz Moskve - Andrej Ross i Olga Nosova sa 30 godina iskustva već dve godine rade u Beogradu.
- Imaju preko 10.000 zadovoljnih pacijenata iz Rusije i Evrope, koje su učinili da izgledaju mlađe i lepše.
- Spektar mogućnosti od operacije protiv starenja lica, do složenih rekonstruktivnih operacija u bilo kom delu tela.

ZAŠTO IZABRATI SPACELIFTING?

Pogledajte video sa odgovorom na ovo pitanje

•Primetan  i prirodan REZULTAT – TO STE VI, ALI VAŠE GODINE NESTAJU SA LICA.

• Trajanje operacije je 2 sata (kratkotrajna operacija).

• Rehabilitacija 1-2 nedelje (Povratak u društvo nakon 7 dana, nema vidljivih tragova operacije).

• Sigurnost – operacija je dobro proučena i savršeno se podnosi.

• Adaptivna anestezija, uključujući laganu sedaciju.

• Nema bolova nakon operacije.

• Kratak I nevidljiv postoperativni šav.

• Nošenje zavoja 1-2 dana.

• Ne menjaju se crte lica, izrazi lica ostaju živahni i pokretni, a prirodna lepota se ispoljava još jače.

• Nijedna druga tehnika podmlađivanja neće dati ovakav efekat.

Nasi pacijenti pre i posle zatezanje lica metodom- Spacelifting


Mišljenja pacijenata

Video komentari pacijenata klinike «Beauty Space Clinic»

Irina, 49 godina

Urađena mi je plastična operacija vrha nosa, blefaroplastika gornjih kapaka i lifting lica

Svetlana, 51 godina

Urađena mi je operacija liftinga lica, kao i blefaroplastika gornjih i donjih kapaka

Natalija, 43 godine

Urađena mi je operacija liftinga lica, kao i blefaroplastika donjih kapaka

Olga, 57 godina

Urađena je operacija liftinga lica, plastična operacija gornjih i donjih kapaka. Nakon operacije planiran je program genetskog testiranja, a na osnovu njenih (njegovog) rezultata propisana je suportivna terapija

NAŠI SPECIJALISTI

ROS ANDREJ VLADIMIROVIČ

DOKTOR MEDICINE, PLASTIČNI    HIRURG, RUKOVODILAC  HIRURŠKOG ODELJENJA

Doktor Andrei Ross je jedan od retkih plastičnih hirurga u Rusiji koji je stekao obrazovanje i sertifikaciju u inostranstvu. Radno iskustvo u estetskoj medicini 30 godina. Mnoge pozorišne i filmske zvezde duguju mu svoju lepotu i mladost. Andrej Vladimirovič je do sada obavio više od 6.000 uspešnih operacija.
Medicinski fakultet Moskovske medicinske akademije Sečenov
1991 - 1999
Specijalizacija iz kardiohirurgije i plastične hirurgije u Rambam Medical Center и Carmel Medical Center. Izrael
1999 - 2000
Specijalizacija na Univerzitetu Braun, SAD.
2000 - 2020
Evropska akademija za plastičnu hirurgiju lica (EAFPS)
Rusko društvo plastičnih hirurga (SPRAS)
Izraelsko medicinsko udruženje (IMA)
Izraelsko udruženje kardiohirurga
 
U svojoj praksi dr Ross koristi najnovija dostignuća svetske estetske hirurgije:
• SPACELIFTING je fundamentalno nova filozofija obnavljanja opuštenih tkiva lica i vrata, koja se zasniva na njihovom podizanju u prirodnim prostorima. Jednostavnost i efikasnost nove metode omogućila je profesionalcima da gotovo u potpunosti pređu na ovu vrstu podmlađivanja lica, a pacijenti uživaju u brzom oporavku i odsustvu mogućih rizika.
• Breast for Iou BFI (Breast for Iou) program – endoskopsko povećanje grudi uz pomoć najnovijih visokih tehnologija Univerziteta Emori (SAD).
• Endoskopske tehnologije zatezanja
 čela i obrva.
Doctor  Ross Andrej Vladimirovič l - hirurg sa lakom rukom.  Sve zahvaljujući školovanju u inostranstvu, hirurškoj praksi na klinikama u SAD, Izraelu, ogromnom iskustvu i, naravno, velikoj ljubavi prema svojoj profesiji!

NOSOVA OLGA OLEGOVNA

Rukovodilac Beauty Space Clinic, plastični hirurg, redovni član Evropske akademije za plastičnu hirurgiju lica (EAFPS), član Evropskog društva rinologa (ERS), član Društva plastičnih rekonstruktivnih i estetskih hirurga DPREH (SPRAS). Autor 12 naučnih radova iz oblasti plastične i estetske hirurgije

Olga Olegovna je diplomirala na  Moskovskom institutu za medicinsku i socijalnu rehabilitaciju, završila stažiranje iz opšte hirurgije na Katedri za bolničku hirurgiju Ruskog državnog medicinskog univerziteta i staž iz otorinolaringologije na Katedri za otorinolaringologiju Ruske medicinske akademije za poslediplomske studije.    Specijalizovala je plastičnu hirurgiju pod rukovodstvom profesora A.M. Borovikova i doktora Rosa A.V.

Nosova je 2008. godine za svoj aktivan naučni rad nagrađena grantom Evropskog društva rinologa za obuku u Nemačkoj o savremenim pitanjima estetske i funkcionalne rinohirurgije.

Sledeće godine je prošla dalje usavršavanje na Klinici za estetsku hirurgiju PACES Plastic Surgery i u bolnici Piedmont (Atlanta, SAD) pod vođstvom vodećih američkih plastičnih hirurga: dr Foad Nahai, MD, dr T. RoderickHester, Jr., M.D., dr. Mark Codner, MD.
 
Godine 2010. Olga Olegovna je nastavila svoj profesionalni razvoj u klinici estetske hirurgije, dr. Mark A. Codner, MD i u bolnici Piedmont (Atlanta, SAD). Godine 2011. među prvima u Rusiji je diplomirala po završetku kompletnog kursa dr Mendelsona na Univerzitetu u Melburnu i u potpunosti savladala anatomske i praktične veštine plastike lica Face liftinga.

Godine 2012. dobila je stipendiju Jugoistočnog društva plastičnih hirurga za stručni program plastične i rekonstruktivne hirurgije na Univerzitetu Emori (SAD).

Naši partneri u Srbiji - klinika ST Medica.

Svojim pacijentima stavljamo na raspolaganje samo najbolje.
ST Medica opšta bolnica je opremljena prema svim standardima koji važe za moderne zdravstvene ustanove, uz korišćenje najnovijih materijala i tehnoloških rešenja.
 
ST Medica opšta bolnica je privatna zdravstvena ustanova koja je počela sa radom kao Specijalna bolnica za plastičnu hirurgiju davne 1995. godine.
 
Krajem 2007. godine završena je izgradnja nove bolnice na preko 500 kvm na lokaciji Kumodraška 241v u Beogradu. Bolnica je izgrađena prema svim standardima koji važe za zdravstvene ustanove uz korišćenje najnovijih materijala i tehnoloških rešenja.
 
Bolnica se sastoji od: prijemnog hola u prizemlju sa kartotekom, polikliničkog dela sa 5 ordinacija i jednim previjalištem na prvom spratu, stacionara sa tri apartmana (svi sa LCD televizorima, SAT TV, LAN, kupatilom, tušem i wc-om) i potpono odvojenim OP blokom sa dve operacione sale, sterilizacijom, intenzivnom negom na drugom spratu. Sve bolesnicke sobe, intenzivna nega i operacione sale opremljene su centralnim razvodom medicinskih gasova.
 
Od 2016. godine u sastavu bolnice se nalazi i Beogradski centar za urogenitalnu i rekonstruktivnu hirurgiju, na čelu sa prof. Miroslavom Đorđevićem, koji svojim svojim operativnim radom sa pacijentima i edukativnom delatnošću, daje svetsku prepoznatljivost i ekskluzivnost u ovoj oblasti.
 
Dobrodošli!

Održavamo bliske kontakte sa mnogim svetskim zvezdama plastične hirurgije i redovno se sastajemo sa njima na  kongresima i konferencijama master klase. Naši doktori stalno usavršavaju svoje profesionalne veštine.
Glavni cilj tima Beauty Space Clinic je pružanje svega najboljeg što postoji u ovom trenutku u svetskoj estetskoj medicini. Iza nas je nekoliko hiljada uspešnih operacija i srećnih pacijenata i ne nameravamo se zadovoljiti postignutim.

Klinika je opremljena najnovijom tehnikom: sve je osmišljeno, uključujući moderan sistem ventilacije za operacione sale, poštuju se najstroži sigurnosni i higijenski standardi.

Istovremeno enterijer pun svetlosti više podseća na aristokratski salon nego na medicinsku ustanovu. Znamo koliko strepnje može da donese poseta plastičnom hirurgu. Zbog toga smo učinili sve da vam od prvih minuta bude udobno i da se osećate spokojno.

Naše licence

Kako planirati operaciju:

01

Popunite anketu

02

Dogovorite vreme konsultacija sa asistentom

03

Isplanirajte tehnički deo putovanja (Transfer, rezervacija hotela)

04

Obavite ličnu konsultaciju sa lekarom

05

Dostavite analize

06

Dogovorite se o vremenu operacije

07

Zakažite postoperativni pregled

08

Dogovorite se o vremenu povratka kući

Imate pitanja?

Niste pronašli odgovor na svoje pitanje? Pitajte nas

Prijaviti se na besplatnu konsultaciju

Ostavite svoje kontakt podatke kako bismo mogli da vas kontaktiramo i zakažemo besplatnu video konsultaciju sa lekarom. Konsultacije sa hirurgom se odvijaju preko Skype/Zoom/WhatsApp/Viber ili na licnu konsuljtaciju u klinici ST Medica.

Ime
Broj telefona *
Elektronska pošta *

Surgery is performed at BEAUTY SPACE CLINIC (Beautyspace LLC).
License for medical activity No. Lo-77-01-017427 and for the hospital

Bulevar Peka Dapčevića 21A,   11000 Beograd, Srbija